Načini plaćanja

Tvrtka: ŽIVOTOPIS d.o.o. za usluge
Skraćena tvrtka: ŽIVOTOPIS d.o.o.
Gradna 85c, 10000 Zagreb, Hrvatska
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080683202
OIB: 90666363346
Temeljni kapital: 20.000,00 kn (plaćen u cijelosti)
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Osnivač/direktor: Bruno Šarić,
Žiro račun: HR4024840081105000446 (RBA banka).

Kontakt:

Tel:+385 98 576-050
Elektronička pošta: info@vinagent.com

Usluge

Putem ovih web stranica nudimo sljedeće usluge:

  1. VIN izvještaj (izvještaj o vozilu prema broju šasije) - po cijeni od 20,00 E sa uključenim PDV-om (cijena u HRK po srednjem tečaju HNB na dan kupnje).

Kupac kupuje VIN izvještaj na vlastitu odgovornost. Sadržaj VIN izvještaja nije dostupan Prodavatelju prije obavljene kupnje od strane korisnika stoga ne može odgovarati za njegov sadržaj.

Načini plaćanja

Način plaćanja za sve naše uslugu su: kreditne kartice (VISA, MasterCard, AMEX, Discover, Maestro, Discover, DinaCard).

Pružanje usluge (dostava)

Kupljeni VIN izvještaj se po uplati automatski kreira i dostupan je korisniku putem njegovog korisničkog sučelja. Trošak "dostave" usluge ne postoji.

Reklamacije

Za sve reklamacije potrebno je poslati email na info@vinagent.com.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

ŽIVOTOPIS d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici ŽIVOTOPIS D.O.O. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

ŽIVOTOPIS d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

Ime i prezime
E-mail
Telefon
Adresa
Mjesto
Poštanski broj
Država
Vrsta kartice
Broj kartice
Vrijeme trajanja kartice
CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Sigurnost plaćanja

VinAgent pruža najvišu razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta. Za zaštitu povjerljivih podataka pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je sigurnosni SSL (Secure Socket Layer) certifikat. Reklamacije i prigovori Ukoliko ustanovite, da uslugom koju ste kupili niste iz nekog razloga zadovoljni, molimo vas da nas u roku od 14 dana od datuma plaćanja kontaktirate na email: info@vinagent.com.